städning in the house!

idag har de varit segt med uppdateringen!
men börjar tappa lite på intresset av att blogga, som vanligt efter ett tag.. hehe.

men idag när jag vaknade runt elva så tog jag på mig direkt och gick ut en låååååång promenad med hunden, de vart skönt för de va skönt väder ute. när vi kom hem lämnade jag bara Sally sen stack jag till Felicia, vi städade hela huset(de vi orkade, heheheheh!!!) och sen bara låg vi och chillade i soffan med våra iPad's, soft. sen har jag tränat iKväll också, gick dock inte speciellt bra för jag hade sån extrem värk i mina knä. så jag avstod mestadels av träningen. när jag kom hem duschade jag och har bara legat här i sängen sen halv elva ungefär. ska släcka ner alldeles strax. bloggar imorgon.
puss


dag 2, min första riktiga kärlek och förhållande

när jag va liten så va jag tillsammans med typ nya varje vecka. men sen tänker man ju: hur seriöst är ett förhållande när man är så liten?
men ända sen dagis framtill 3an kanske, hade jag en kille jag va bästavän med. vi delade i princip allt och pricken över i:et. vi va tillsammans. dock pendlade de fram och tillbaka hela tiden. nu är de säkert några som tänker "'men hur seriöst är ett förhållande i den åldern?!" ja, de är en bra fråga, men förmodligen inte seriöst alls i dom flesta fall. men detta räknar JAG som seriöst, men tanke på att vi umgicks nästan alla dagar i veckan osv. sen har jag inte haft något mer så seriöst förhållande. nu är jag större och tar inte bara första bästa kille.


dag 1, om mig

ja, jag heter då anna nilsson och är fjorton år, femton i januari! jag bor i Malmö och trivs väl rätt bra här. jag bor tillsammans med min mamma pappa och hunden sally. på fritiden spelar jag innebandy och har gjort det i fem år, så då kanske ni förstår hur kul jag tycker det är :) spelar jag inte innebandy så är jag med kompisar eller umgås med familjen. jag vet inte riktigt vad jag ska berätta mer om mig. ni vet hur jag ser ut(på bilder iaf). vad de finns mer att berätta vet jag inte, så är de något ni undrar över får ni skriva de i en kommentar så svarar jag på de!


dag 1, dag 2, osv

tänkte börja med de här eftersom jag har lite bloggtorka!


kaos på rean!

tjenaaaaa!
var på entre en runda med felicia imorse. mellandagsrean kan ju bara förklaras med - KAOS(!!!!!).
i alla affärer ligger allt i stora högar och sånt så man inte ens kan se vad de är för något, usch, jag tycker inte om de alls. inte kul att kolla då ens. de ska ligga fint och prydligt!
efter entré tog vi bussen vidare till stan, kollade lite där och sen åkte vi till kombihallen. kollade lite hockey och bara tog de lugnt. sen hämtade mamma och pappa oss så åkte vi och åt på mc. har precis skjutit lite skott på målet jag fick i julklapp, nu sitter jag i soffan och kollar på tv. och imorse beställde jag äntligen dom assnygga skorna!!!!! :D
puss


beställda - check


kaninen sne

godmorgon !
vaknade nyss och väntar nu på att pappa ska ropa att frukosten är klar. han skulle göra någon jättegod frukost åt mig, hihi. sen efter de ska jag ta och checka lite i matteboken, trots att de är lov... men vissa saker är ett måste. senare idag får vi se vad dagen erbjuder, en sväng till mellandagsrean kanske?
puss


update

sååååå, nu har jag äntligen ro till att blogga. 00.10, jaja.
men imorse va ju jag Felicia pappa och Eva iväg på xxxlutz först och köpte lite grejor, sen handlade vi raketer och efter de körde pappa mig och Felicia till Skånecupen idag igen. där hängde vi ett tag, sen tog vi bussen hem vid fyra. när vi kom hem käkade jag och sen stack jag på träning. inte tränat på sjukt länge så de ha riktigt skönt att träna idag plus att de gick super! kände bara att jag fick värk i knäna efteråt.. :( not good inför gothia! men jag ska kämpa mig igenom det. efter träningen var de bara soft i soffan till lite film. 27 dresses, rekommenderar den starkt! nu snokar jag bara runt lite på Facebook som vanligt. bloggar imorgon!
puss


lång dag

varit en lång dag idag igen. men mer om det senare. för nu ska jag byta om sen sticka till träningen som jag inte varit på på 100 år känns de som!
mer update sen.
puss


mer självsäkerhet och man hade kommit längre i livet.


somliga går med trasiga skor

fick bli någon random rubrik, palla bry sig.
har precis vaknat, ska upp och äta frukost sen vid tolv ska jag och pappa hämta Felicia och eva så ska vi till lutz och sen köpa raketer, treeeeeevligt!
senare idag har jag inget planerat, bara lite i baktanken, menmen, vi får se vad dagen vill bjuda på.
sarvi, haaaaj!


äntligen hemma!

nu är jag äntligen hemma och kan ta de lugnt efter en väldigt lång dag! hämtade Felicia vid halv elva, sen var vi på Skånecupen till klockan sex ungefär. varit en rolig dag iallafall! när vi kom hem hade mamma lagat mat åt oss, så de käkade vi innan vi stack till Matilda och färgade hennes hår idag igen. blev jättefint idag också! nu sitter jag i soffan och myser och kollar på 112- på liv och död. ska snart göra mina knäövningar sen ska jag bara softa resten av kvällen.
puss


Uppe med tuppen!

klockan ringde precis, tidigt..
men ska dra mig upp och duscha och göra mig iordning nu för sen kvart över tio kommer Felicia så ska vi dra och kolla Skånecupen. mer update sen.
puss


KÄR OCH GALEN!


utgång i pyjamas!

är de så man stavar de?
känns som att man börjat ligga lite under isen nu när de är lov.. meeeeeeeen, vem har tid att tänka på skola nu? ja inte jag iallafall!
rubriken talar för sig själv. vart precis ute en runda men felicia och hunden, i pyjamas. sen när man står där vid macken, kommer de ju givetvis en massa poliser, så står man där i sina fina,blåa, byxor med stjärnor på.. hehe. snälla låt mig sjunka genom jorden...?
som vanligt ligger jag här i sängen med ipaden och bloggar.. man kan hoppas de blir en vana!
men nu ska jag snoka runt lite på Facebook, vi hörs.
puss


slött!

idag har de varit en slö dag. vaknade vid halv elva imorse, åt lite rester från igår till frukost, sen åkte jag mamma och pappa en runda till skryllegården för att gå en promenad med hunden. de va jättemysigt men underlaget va ju bara gegga! dock lite kul för man gick bara och hoppas på att någon skulle trilla, hihihihihi. ja, jag har skadeglädje.. på högsta nivå faktiskt! sen släppte dom av mig hos Felicia, hennes låtsaslillasyster fick en liten hund igår, så de va man ju tvungen att kolla på. måste ju säga att de va något av de sötaste jag någonsin sett och hur mysig som helst.. saknar min lilla sallyvalp.. sen gick vi hem till mig och käkade lite och sen drog vi hem till matilda! där blev de hårfärgning, blont-rött, jaaaadå! en stor skillnad, men snyggt som satan blev de. men ska dit imorgon igen och färga över de med brunt, för hon vill ju inte behålla de röda :(
kom hem för en stund sen, har precis provat lite grejor som ska bytas, och nu fastnade jag i sängen. ska snart gå och lägga mig, eller ja, jag väntar på att ipaden ska bli ledig.......
bloggar kanske mer sen.
puss


juldagen*

så va de denna dag hette... hehe.
har precis ätit frukost, resterna från igår. själv är jag inte speciellt glad för julmat då jag knappt äter något därifrån.. men de funkar! nu sitter jag och kollar på någon film, på 6an.
ska snart gå upp och klä på mig så ska hela familjen gå ut en lång promenad med hunden.
ska försöka ta bild på de jag fick också senare. sen bara väntar jag på att de ska komma ut massa rea på nelly så jag kan klicka hem några skor!!
bloggar mer senare.
puss


GALEN!

jag som är fullkomligt galen i skor, hade aldrig i världshistorian tackat nej till dessa!


annandag jul

det är väl så dagen efter julafton kallas?
självklart ligger jag uppe och grejar med ipaden, hehe.. men är faktiskt inte alls trött så ligger nog uppe ett tag till.
är jättenöjd med mina julklappar, och känns som att de jag köpt till mina nära&kära också blev lyckat. firade ju som sagt bara med mormor, farmor & farfar i år. och mamma och pappa såklart! men de va mysigt de också. ska försöka lägga ner och sova snart, men jag vet ju hur de brukar gå. men i vilket fall som helst så bloggar jag mer imorgon !


Test


glömde en massa!

hehe glömde en massa !
choklad , ännu mer pengar, osv , puss


JULKLAPPAR!

ridhjälm
ridbyxor
chaps
bh
adidas vindjacka
1000 kr
4 coca cola
ett mål
ett par shorts
2 bollar
biobiljetter
trisslott
iPad 2




GOD JUL FINA FOLK!


jag och min kära vän kollar på Kalle anka!


<3


såhär fick de bli!


väntan...

sitter bara här i vardagsrummet, i fortöljen.. kollar ut, ser ingen snö.. jag hade gärna velat ha snö! för de hör till julen, jag tycker det är jättemysigt med snö. och när snön kommit så känns de verkligen som man fyller år snart! fyller ju år om en månad, den 30onde!
men nu ska jag och mamma köra och hämta mormor, sen är de dags för Kalle anka.
bloggar mer sen!


dagens Problem:

VAD SKA MAN HA PÅ SIG IDAG?!?!


godmorgon !

har precis vaknat, inte fått mycket sömn inatt.. antar att de beror på vad det är för dag idag ;) har dock ingen julkänsla alls (!!!) men same shit, de är de!!!! nu ska jag snart gå ner och öppna morgonjulklappen, spännande! ska jag vara ärlig har jag faktiskt ingen som helst aning om vad jag får i julklapp i år! men de är ju ändå bra.
nu ska jag gå och se om mamma är vaken, och prata lite med henne.
puss


thougts

det är nu på kvällen alla tankar kommer upp i huvudet.
man känner sig så svag samtidigt som
man är jävligt stark ändå!
att man kämpat sig igenom jobbiga perioder och är så stark som man är idag.
och det är tack vare familjen,vänner och dom närmsta runt omkring en.
att känna sig stark&lycklig är den bästa känslan som finns!


dan före doppardan

ja det är så denna dagen före julafton kallas!
idag har jag inte gjort alls mycket, sov till halv elva, bestämde mig för att börja blogga igen, gjorde de, körde en runda med pappa, städade rummet, hjälpte till lite med julmaten, hjälpte till med städningen, åt, gick ut med hunden och nu sitter jag nere i soffan och tittar på tv med familjen. precis käkat lite lussefika! sitter och snackar med en killkompis på sms också, trevligt. sitter väl här en stund till sen ska jag gå och lägga mig, spänd inför imorgon också ju! sen får jag ju julklapp på morgonen också, hihi.
nu blev de mycket text!
puss


julklappar

precis slagit in dom sista julklapparna och städat klart!
nu ska jag tjuvsmaka lite på julmaten, hihi.


hata mig, men hata mig då för den jag är och inte för den folk fått dig tro att jag är.


STÄDNING!

nu är de julstädning som står på listan!
hörs efter det.


TJENA MITT BENA!

tjena alla guzzar!

nu har jag bytat tillbaka hit IGEN. det är därför att blogg.se appen finns. så nu ger vi oss på det igen! denna gången ska de bli bra uppdatering. i och med det är jullov nu så ska de nog gå bra. ( säger man alltid, hehe )


RSS 2.0